O halbă de bere plătită cu pumni

O halbă de bere plătită cu pumni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vânzătoarea unui bar din Corod a plecat de la serviciu direct la spital, după ce un consumator violent s-a gândit să-i plătească consumaţia într-o monedă… mai grea.

Femeia în vârstă de 44 de ani povesteşte că a fost bătută de un bărbat renumit prin părţile locului pentru agresivitate, care îi este pe deasupra şi vecin.

„Lucrez la un bar care are şi magazin alimentar. A venit un vecin de-al meu cu fratele şi cu alţi prieteni, au comandat un rând, două, trei de bere, au plătit şi au plecat. S-au întors mai târziu şi au comandat din nou, Ie-am zis să plătească şi au zis că la anul”.

„Mi-au adresat multe cuvinte urâte şi vecinul m-a luat la pumni, m-a bătut cu picioarele, m-a trântit pe jos, mi-a spart capul şi drept răsplată mi-a dat cu halba în cap”.

„Au văzut toţi care erau acolo, dar nu a schiţat niciunul vreun gest de frica lui”, îşi aminteşte îngrozită femeia, care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale pentru a se pune pe picioare.

Despre starea de sănătate a pacientei ne-a vorbit dr. Dumitru Isfan, din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

„A fost internată o femeie în vârstă de 44 de ani, victimă a unei agresiuni, care a prezentat la internare un traumatism cranio-cerebral acut cu o plagă contuză. Starea acesteia este deocamdată stabilă.”

După cum ne-a declarat Cristina Tatulici, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Galaţi, femeii din Corod i se va face dreptate dacă va depune plângere împotriva agresorului, însoţită de certificatul medico-legal.

Citit 899 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.