Accidentul unui biciclist din Corod lasă urme. În familie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nemulţumiţi de verdictul dat de Poliţia Corod în cazul accidentului suferit de Neculai P. (58 de ani), rudele bărbatului precizează: „Nu este un accident uşor, ci unul grav” *

Poliţia a informat că „pe 28 august, ora  18,20, pe Drumul Judeţean 251/A, în localitatea Corod, Ciprian C., de 27 ani, din satul Podoleni, comuna Barcea, în timp ce conducea un autoturism, l-a accidentat uşor pe Neculai P., de 58 ani, din comuna Corod,  care se deplasa pe o bicicletă şi a intrat de pe un drum secundar în drumul judeţean fără să se asigure”.

Sosite la redacţia „Vieţii libere”, rudele victimei precizează însă că „accidentul a fost foarte grav”, bărbatul fiind şi acum internat în spital din cauza leziunilor.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „Poliţia comunică diagnosticul pus de medic, la o primă analiză. În cazul lui Neculai P., acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi contuzie toracică, astfel accidentul fiind clasat ca fiind ˝uşor˝. În principiu, un accident grav este un accident în care sunt implicate fracturi sau stare de comă”.

„Neculai P. a fost dus mai întâi la spitalul din Tecuci, apoi a fost transferat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. După ce zilele de spitalizare se încheie, cetăţeanul are obligaţia de a veni şi de a informa Poliţia câte zile de îngrijiri a avut şi care a fost diagnosticul final, fapte care se trec în dosarul cauzei”.

„În acest moment cercetările continuă, pentru identificarea cu precizie a cauzelor accidentului. Rămâne însă vinovăţia victimei, conform cercetării de la faţa locului, biciclistul neasigurându-se la intrarea de pe un drum secundar pe drumul principal”.

Citit 2025 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.