Minoră, victimă a unui accident rutier, transportată la spital cu elicopterul SMURD

Minoră, victimă a unui accident rutier, transportată la spital cu elicopterul SMURD
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un copil de numai opt ani din Galați va petrece Ziua Mamei în spital, după ce a fost victimă a unui accident rutier. Poliția Galați a fost sesizată telefonic, miercuri, prin apel de urgență la 112, cu privire la faptul că pe DJ 251A, în interiorul comunei Corod, din județul Galați, a avut loc un eveniment rutier în urma căruia o fată a fost rănită. Minora a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgență pentru Copii "Sf. Ioan" Galați.

Sosiți la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au constatat că "o femeie, cu vârsta de 36 de ani, din comuna Matca, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 251A, în localitatea Corod, a surprins și accidentat o minoră, cu vârsta de opt ani, din comuna Corod, care se angajase în traversarea străzii în mod neregulamentar. Minorei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj medical de la Ambulanță și a fost ulterior preluată de elicopterul SMURD Galați pentru a fi transportată rapid la Spitalul de Urgență pentru Copii.

La testarea alcoolscop a conducătoarei auto, rezultatul a fost negativ, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Galați, inspector șef principal Ciprian Stoica.

Citit 2401 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Martie 2023 14:48

1 comentariu

  • postat de eu
    Joi, 09 Martie 2023 08:46
    86.124.201.***
    Păi dacă nu e al ei, ce-o intereseasă pe ea ? Cine a mai văzut copil de 8 ani zbughind-o pe lângă autobuzul din care a coborât ..... Ați văzut în filmele americane, autobuzele școlare au indicator STOP pe partea șoferului, să nu poată fi depășite în staționare tocmai pentru acest motiv, nu se știe d
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.