Cubasa spune că Legea Ciucă este confuză

Cubasa spune că Legea Ciucă este confuză
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Directorul societăţii de termoficare din Galaţi, George Cubasa (FOTO), susţine că Legea 175 din 2010 este imperfectă, stârneşte confuzie şi nu poate fi aplicată în forma actuală *

„Legea 175 este una care trebuie completată. Este un document atât de simplu, încât pot spune că mai degrabă a creat confuzie prin simplitate, în loc să rezolve o problemă”.

„Atâta timp cât eu nu ştiu ce să fac cu aceste penalităţi, pot să consider legea ca fiind una imperfectă, care nu vine să rezolve nişte probleme. Mai mult, nu cred că ea nu poate fi aplicată în forma actuală”, a declarat George Cubasa, directorul societăţii locale de distribuţie a apei calde şi a căldurii, Apaterm.

Potrivit acestuia, în momentul de faţă, asociaţiile de proprietari din municipiul Galaţi au restanţe de aproximativ 140 de milioane de lei către Apaterm. Din total, 50 de milioane reprezintă debitul de bază, iar diferenţa de 90 de milioane constituie penalităţi de întârziere!

Întrebat dacă sunt şefi de asociaţii care să fi cerut ştergerea penalităţilor, George Cubasa a precizat că sunt multe asemenea solicitări, dar că ele nu pot fi luate în considerare.

CITEŞTE ARTICOLUL INTEGRAL ÎN EDIŢIA TIPĂRITĂ DE ASTĂZI A „VIEŢII LIBERE”

Citit 1231 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.