Nimeni nu te înjunghie ca tata!

Nimeni nu te înjunghie ca tata!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O brâncă tu, o brâncă eu şi hop! o lamă înfiptă între coaste! Aşa s-au dezmierdat, zilele trecute, un tată şi un fiu din Costache Negri. Amândoi oameni în floarea vârstei, cei doi au ieşit la cumpărături.

„Plecasem să luăm ţigări. Avem şi eu bani, avea şi el. La un moment dat, el m-a împins. L-am împins şi eu, el era deja băut şi a scos un briceag şi m-a înjunghiat”, povesteşte fiul înjunghiat. 

Bărbatul este internat acum în serviciul de Chirurgie Toracică a Spitalului Clinică de Urgenţă Galaţi.  Are de gând să-şi ierte tatăl? Bineînţeles. La urma urmei, nici nu vorbim despre un fapt ieşit din comun. Ce, pe dumneavoastră nu v-a înjunghiat tatăl niciodată, când eraţi mici?

Cuţitul, ieftin şi eficient

„În secţia de Chirurgie Toracică se află internat un tânăr cu o plagă înjunghiată toracică penetrantă, operat, a căruia viaţa a fost salvată. Autorul plăgii: tatăl. Cauzele sunt necunoscute. Uite-aşa! Pentru că în România unde toate se scumpesc, cuţitul se ieftineşte, iar motivaţiile pot să şi lipsească”.

„Mergând împreună, tatăl şi fiul nici măcar nu s-au certat. Dar tatăl a scos custura care, evident, este întotdeauna la purtător, după care au rămas în continuare cei mai buni prieteni”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa (FOTO).

Nu putem decât să îi urmă fiului însănătoşire grabnică, iar tatălui… bătrâneţi liniştite, pentru că oricum îi vor albi tâmplele în zadar.

Citit 1083 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.