Un gălăţean a încercat să îşi violeze propriul copil

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, a  fost înregistrată o cauză penală  având ca obiect săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol asupra unui minor.

Din primele cercetări făcute de procurorii gălăţeni a rezultat că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2011, Alexandru Petrică a încercat să întreţină un raport sexual cu fiul său minor (în vârstă de 8 ani).

Tentativa bărbatului a fost întreruptă de intervenţia soţiei sale. 

În urma incidentului, Alexandru Petrică  a intrat pe mâna vecinilor, care au intervenit pentru salvarea minorului. În urma loviturilor primite din partea vecinilor, bărbatul a fost internat Spitalul Clinic de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei” din Galaţi.

Surse din parchetul gălăţean ne-au spus că a fost anunţată şi Protecţia Copilului, urmând ca asistenţii de aici să decidă dacă minorul îşi va continua viaţa în familie.

În urma audierilor de ieri, procurorii gălăţeni au cerut arestarea preventivă a bărbatului pentru 29 de zile. Propunerea de arestare se va judeca astăzi la Tribunalul Galaţi.

Procurorii vor continua cercetările în acest dosar, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.  Vom reveni cu mai multe informaţii, în momentul în care acestea vor fi făcute publice. Până atunci însă nu ne rămâne decât să ne întrebăm, şocaţi, în ce lume am ajuns să trăim?

Citit 1327 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.