Astăzi, expoziţie de Trabanturi

Astăzi, expoziţie de Trabanturi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi, începând de la ora 10.00, pe esplanada de la Potcoava de Aur, din Galaţi, are loc deschiderea primei expoziţii de Trabanturi din oraş. La eveniment şi-au anunţat participarea cel puţin 15 colecţionari din Transilvania, Moldova, Dobrogea şi Bucureşti.

După ce simpaticele maşinuţe vor fi prezentate publicului de proprietarii lor, maşinile vor pleca într-o plimbare prin oraş, parcurgând toate zonele de interes turistic: Faleza, zona veche a oraşului, zona comercială etc.

De la ora 17.00, tot la Potcoava de Aur, trabantiştii vor tăia un imens tort, în formă, evident, de Trabant, din care vor mânca toţi copiii prezenţi.

Evenimentul este organizat de gălăţeanul Marin Dobre, cel care a inventat şi omologat RAR Trabantul electric, dar şi Trabantul Cabrios – decapotabil. „Am vrut ca expoziţia de Trabanturi să se organizeze şi la Galaţi, nu doar în Ardeal, unde s-a desfăşurat până acum.

M-am chinuit puţin cu organizarea, dar m-au ajutat şi deputatul Florin Pâslaru, căruia îi mulţumesc, şi domnul Vasile Joantă”, ne-a declarat Marin Dobre. Aşadar, cei care vor veni la expoziţie şi cărora le place berea (fără alcool) ar putea avea surprize plăcute astăzi…               

Citit 1093 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.