Creșă nouă în zona Bariera Traian, cu bani din PNRR
Foto: Arhiva VL

Creșă nouă în zona Bariera Traian, cu bani din PNRR
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

O creșă nouă, cu toate dotările necesare, va fi realizată în zona Bariera Traian, pe strada Tunelului, pe un teren în suprafață de 6.300 de mp, anunță Primăria Galați. Deocamdată, proiectul de aproximativ 11,8 milioane de lei a fost aprobat în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Pe lângă amenajarea terenului, construcția propriu-zisă, proiectul cuprinde și asigurarea utilităților, instalarea unui sistem de climatizare, dotarea cu mobilier și echipamente, realizarea unui spațiu de joacă, amenajarea unor spații verzi etc. Noua creșă ar urma să dispună de aproximativ 40 de locuri.

„Știu că este nevoie de noi locuri în creșele din oraș și facem totul pentru a le asigura celor mici toate condițiile pentru formare și dezvoltare în spații moderne și primitoare”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Primăria municipiului Galați reamintește că mai are proiecte privind realizarea de cinci noi creșe, după ce ambele creșe existente au fost aduse deja la noi standarde.

Citit 1306 ori Ultima modificare Joi, 30 Martie 2023 10:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.