Accident cu maşina-şcoală

Accident cu maşina-şcoală
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Responsabil este instructorul - conform legii -, chiar dacă la volan se afla eleva-şofer *

Implicată luni într-un accident rutier, maşina unei şcoli de şoferi o avea la volan pe elevă, şi pe scaunul din dreapta faţă – pe instructor. Asemenea situaţii se întâmplă rar, dar şi când se întâmplă, este suficient ca să le dea fiori tuturor instructorilor care îşi deprind cu volanul şi pedalele elevii viitori-şoferi.

„Astfel”, declară comisarul Viorel Cojocaru (FOTO), purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ruriere Galaţi, „maşina de şcoală Skoda Fabia GL 54 YNA, era condusă de o tânără de 18 ani, pe strada Grădina Veche. Ajunsă la intersecţie cu Dimitrie Bolintineanu, viitoarea şoferiţă nu a dat prioritate Mercedesului GL 08 EKZ, condus corect.

„În urma impactului, au fost uşor răniţi şoferiţa de pe Skoda şi pasagerul din maşina nevinovată. Conform legii, responsabilitatea pentru accident îi aparţine instructorului auto”, încheie comisarul.

Luaţi aminte, atât instructori, cât şi elevi – nu vreţi să treceţi printr-o asemenea situaţie, altfel nu se ştie cu ce încredere în sine se mai duce acasă fiecare dintre dumneavoastră!

Citit 3669 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.