După trei ani de comandă fără concurs, singurul adjunct al IPJ Galați s-a mutat la Vaslui

După trei ani de comandă fără concurs, singurul adjunct al IPJ Galați s-a mutat la Vaslui
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Singurul inspector-șef adjunct care rămsese să dubleze comanda IPJ Galați a părăsit funcția și s-a mutat la Vaslui, pe o poziție similară. Cms. șef Dan Pelin, cel care a fost numărul doi în ierarhia comenzii Poliției gălățene în ultimii trei ani, a fost numit fără concurs pe funcția de adjunct la IPJ Vaslui.

Mutarea vine după ce Pelin a ocupat funcția de la Galați în baza a nu mai puțin de șase mandate de împuternicire și după o perioadă în care a făcut echipă cu cms. șef Daniel Miron, destituit după ce a fost anchetat și trimis în judecată, alături de fostul șef al Servicului de Investigații Criminale, cms. șef Ionuț Surugiu, în dosarul pontajelor false.

Cms. șef Dan Pelin este polițist din anul 2002 și a mai fost adjunct al Secției 3 Poliție Galați și ofițer specialist la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Galați. Înainte de a îmbrăca uniforma, a lucrat în Combinat.

Prin plecarea sa, ambele funcții de adjunct rămân vacante, cel mai probabil urmând ca pe una dintre ele să fie tot numit un alt ofițer, din Galați sau din alt județ, care îndeplinește criteriile legale.

Citit 7180 ori Ultima modificare Joi, 04 Mai 2023 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.