S-au pus în vânzare biletele la Danube Rock Sounds de la Plaja „Dunărea”

S-au pus în vânzare biletele la Danube Rock Sounds de la Plaja „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Subcarpați, byron, Basska, Melting Dice și COMA sunt, potrivit unui comunicat de presă, printre primele trupe confirmate la Danube Rock Sounds, eveniment care va avea loc în perioada 15-17 septembrie 2023, pe Plaja „Dunărea” din Galați. Evenimentul a ajuns la cea de-a noua ediţie. În luna mai, biletele la Danube Rock Sounds au prețul de 160 lei (abonament acces general) sau 400 lei (VIP), 60 lei (bilet pe zi - acces general) și 150 lei (bilet pe zi - VIP) și sunt deja disponibile pe iabilet.ro, anunţă organizatorii.

Pentru această ediţie, organizatorii pregătesc mai multe scene și un line-up mai divers, însă scopul festivalului rămâne același: de a promova muzica rock și alternativă prin concerte de cea mai înaltă calitate.

„Deși pare că mai e mult până la toamnă, știm cu toții cât de repede zboară timpul, iar planurile se fac încă de pe acum. Notați în calendar 15-17 septembrie, să petreceți 3 zile memorabile pe Plaja Dunărea din Galați la Danube Rock Sounds, festivalul de muzică rock și nu numai”, spune Codruț Dumitrescu organizatorul festivalului.

Danube Rock Sounds este singurul festival de muzică rock și alternativă din Galați și își propune să promoveze scena locală românească, dar și să aducă în fața publicului artiști pe care fanii nu au ocazia să îi vadă în mod obișnuit.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/RocklaDunare/.

Citit 2019 ori Ultima modificare Marți, 23 Mai 2023 10:34

2 comentarii

  • postat de Eu
    Miercuri, 24 Mai 2023 13:46
    46.97.62.***
    Da nu e nevoie de bilete, ca se aude in tot orasul...
    0
    0
  • postat de magis
    Miercuri, 24 Mai 2023 08:35
    89.121.200.***
    "Evenimentul a ajuns la cea de-a noua ediţie" dar nu mai e ce a fost. Nu mai e acelasi lucru. Nici nu ar trebui sa mai contina cuvintul "rock" in nume, atita timp cit "Subcarpati" e cap de afis. Ce cinta "Subcarpati"? "Pankareala". De la an la an, esenta initiala hard-rock a festivalului s-a diluat,
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.