Show culinar în Piața Centrală

Show culinar în Piața Centrală
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Începând de vineri, 26 mai, și până duminică, Piața Centrală din Galați se transformă și devine locul în care gălățenii sunt invitați să experimenteze gusturi inedite și să savureze produsele unor bucătării extraordinare. „Magneții” celor trei zile ale show-ului culinar din cea mai mare piață a Galațiului vor fi, fără îndoială, chefii Cătălin Rizea, Gheorg și Cătălin Scărlătescu, maeștri ai gastronomiei care vor pregăti și oferi o gamă diversă de surprize culinare, preparate prin tehnici inovatoare și cu ingrediente locale autentice.

„Live Traditional Cooking Show” – pentru că un astfel de festival culinar trebuie să aibă și un titlu pe măsură – a ajuns în acest an la a doua ediție și se desfășoară, așa cum spuneam, în perioada 26-28 mai, în Piața Centrală, începând cu ora 10,00.

Vineri, în prima zi, demonstrația culinară a lui Masterchef Cătălin Rizea va fi condimentată sonor de o petrecere cu taraf susținută de Ionuț Galani. Sâmbătă, „ștafeta” este preluată de Chef Gheorg (George Vitan) și formația Odeon, iar duminică, în ultima zi, de Chef Cătălin Scărlătescu și Taraful Victor Florea, Anne Marie și Lucian Vintilescu.

Citit 3963 ori Ultima modificare Duminică, 28 Mai 2023 23:33

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro