Elevi chemați să-și testeze cunoștințele, în plină grevă

Elevi chemați să-și testeze cunoștințele, în plină grevă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Emoții pentru elevii din învățământul primar și pentru colegii lor mai mari de gimnaziu după ce au participat, sâmbătă dimineață, la un concurs interdisciplinar.

Deși cadrele didactice de la majoritatea școlilor din oraș sunt în grevă de câteva zile bune, profesorii de la Școala „Dan Barbilian” din oraș au deschis, sâmbătă, poarta școlii pentru copiii care au susținut probe la limba română și la matematică.

"Am emoții mari, mai ales că nu am mai mers la școală de câteva zile. Am repetat acasă cu mama, dar nu e ca și cum o fac cu doamna învățătoare.", ne-a declarat o elevă de clasa a III-a, cu doar câteva minute înainte de ora de intrare în școală și de începerea concursului.

La ora 10.00, așa cum era prevăzut în regulamentul de concurs, comisia a împărțit în clase broșurile cu subiecte și micuții s-au apucat de rezolvat problemele care le-au dat serioase bătăi de cap unora dintre ei. Comisia de examen și profesorii evaluatori au promis că tot sâmbătă, 27 mai 2023, vor face publice, pe site-ul unității de învățământ rezultatele evaluărilor, iar diplomele vor fi trimise prin email, pentru fiecare copil, școlii de unde acesta provine.

Citit 2428 ori Ultima modificare Duminică, 28 Mai 2023 23:32

2 comentarii

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.