Trei zile pline de... întreruperi de curent

Trei zile pline de... întreruperi de curent
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Întrucât joi și vineri nu prea se lucrează în România, 1 Iunie fiind zi liberă legală, iar 2 iunie – „punte” către weekend pentru cei mai mulți dintre bugetari, compania Distribuție Energie Electrică România (DEER) – Sucursala Galați își mobilizează echipele în primele trei zile ale săptămânii, pentru lucrări de intervenții la rețeaua din județ. Nu mai puțin de 13 întreruperi ale furnizării energiei electrice sunt anunțate de luni până miercuri, în opt localități din Galați.

Luni, 29 mai, se întrerupe furnizarea în satele Gănești (8 ore, zona spitalului și ieșirea spre Cristești), Șendreni (zona străzilor Amurgului și Răsăritului) și Liești (câte 7 ore).

Marți, 30 mai, nu va fi curent în satele Șendreni (7 ore, în zona bisericii și străzile Bisericii, Ghiocelului și Locuințelor), Matca și Munteni (câte 8 ore), Drăgănești și Malu Alb (câte 7 ore) și în tot Smârdanul (timp de 4 ore).

Miercuri, 31 mai, întreruperi de curent vor fi în Gănești (zona spitalului și ieșirea spre Cristești), Matca și Munteni (câte 8 ore), precum și în Șendreni (7 ore, din nou în zona străzilor Amurgului și Răsăritului), conform anunțurilor postate de DEER Galați.

Citit 1255 ori Ultima modificare Duminică, 28 Mai 2023 23:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.