Minivacanța a golit supermarketurile de clienți

Minivacanța a golit supermarketurile de clienți
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Deoarece ne aflăm într-o perioadă cu multe zile libere, de la 1 Iunie la Rusalii, majoritatea gălățenilor au ales diverse destinații pentru a-și petrece această minivacanţă. Pentru cei rămași acasă, ziua de vineri nu a fost foarte ofertantă, străzile oraşului părând pustii.

Pentru a vedea ce se mai întâmplă prin Galaţi, redactorii "Viața liberă" au încercat vineri, în jurul prânzului, să ia pulsul evenimentelor. La mall, unde găsirea unui loc de parcare este de obicei o probă de ambiție și perseverență, pentru că este un adevărat furnicar, acum totul era aproape gol, inclusiv parcarea spațiului comercial.

În magazine, pe ici, pe colo, câte 2-3 persoane stinghere se foiau de colo, colo. "Nici nu îmi vine să cred că este atât de puțină lume la mall. Nu l-am văzut de mult așa de gol. Nu mi-am propus să cumpăr ceva anume, am intrat doar pentru a mă răcori puțin, dar și pentru a vedea ce mărfuri mai sunt la reducere", ne-a spus o gălățeancă "rătăcită" printre rafturile supermarketului Carrefour din incinta mallului.

Nici celelalte supermarketuri din oraș nu s-au putut lăuda, în aceste zile, cu un număr prea mare de clienți. "Oamenii au făcut cumpărături înainte de această minivacanță, iar zilele astea au plecat din oraș. Ne așteptăm la un nou aflux de clienți abia după ziua de luni, când majoritatea gălățenilor vor reveni acasă şi vor constata că au rămas fără provizii. Este un fenomen cunoscut, se produce în fiecare vacanță sau sărbătoare când bugetarii sunt liberi", ne-a spus o vânzătoare de la un supermarket de cartier.

Citit 1669 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Iunie 2023 17:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.