Adolescentă azvârlită de pe motocicletă

Adolescentă azvârlită de pe motocicletă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fata de 17 ani este internată în afara oricărui pericol la Spitalul de Urgenţă Galaţi *

Deopotrivă îngroziţi, şoferii şi pietonii prezenţi ieri după-amiază în Ţiglina I, au privit cum o adolescentă este aruncată de pe şaua motocicletei Suzuki şi trântită violent de asfalt.

Comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „Motociclera rula dinspre Inelul de Rocadă spre Păpădie şi era oprită la semaforul din Ţiglina I, de la intersecţia străzilor Brăilei cu Saturn”.

„La aprinderea culorii verde, motociclistul în vârstă de 26 de ani a bruscat comenzile vehiculului, care s-a ridicat pe o roată, pasagera de pe motocicletă, de 17 ani, căzând cu spatele de carosabil”.

Testat cu aparatul Drager, în respiraţia motociclistului a rezultat o alcoolemie de 0,08 la mie – mai mică decât cea de 0,1 la mie, alcoolemie la care se ridică permisul de conducere - , în acest moment Poliţia Rutieră aşteptând testele la sânge.

„Motociclistul are permis categoria A, iar acesta nu îi va fi ridicat în nicio variantă, el având alcoolemia în limite legale. În cauză a fost făcut dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă, iar în funcţie de zilele de îngrijiri medicale, se va da şi soluţia legală”, completează comisarul Cojocaru.

În acest moment, tânăra implicată în accident este internată la spitalul de Urgenţă, ea fiind uşor rănită de impactul cu asfaltul. Ambii ocupanţi ai motocicletei Suzuki purtau căştile de protecţie.

Citit 2296 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.