A furat banii pe care îi pierduse la păcănele

A furat banii pe care îi pierduse la păcănele
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un bărbat în vârstă de 31 de ani a fost arestat preventiv după ce a furat aproape 7.000 de lei și ar fi agresat sexual angajata barului în care ar fi jucat la aparate

Bărbatul a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi tâlhărie.

Supărat că norocul nu a fost de partea lui, în ziua de 15 iulie, bărbatul a pornit un scandal cu angajata barului din comuna Munteni, cerând să-i fie înapoiată suma pierdută la aparatele de tip "Slot Machine". Enervat că angajata a refuzat să îi dea înapoi banii pierduți din propria inconștiență, bărbatul a pătruns în spatele tejghelei, iar din sertarul unde se aflau încasările ar fi sustras suma de 6.700 de lei. În timp ce părăsea localul, acesta i-ar fi adresat expresii jignitoare angajatei și ar fi amenințat-o cu acte de violență.

Deși, inițial a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de furt și amenințare, ulterior, în urma cercetărilor efectuate, încadrarea juridică a faptei a fost schimbată în tâlhărie. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul, în timpul manifestării violente asupra angajatei barului, i-ar fi propus acesteia să întrețină relații sexuale cu el, încercând şi să acționeze în acest sens, astfel că urmărirea penală a fost extinsă și pentru infracțiunea de agresiune sexuală.

În cursul zilei de duminică, 16 iulie, în urma activităților investigative efectuate de polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tecuci, făptașul a fost găsit în pădurea Gefu, din apropierea comunei Ghidigeni. Pentru prinderea sa, oamenii legii au fost nevoiți să îl urmărească 800 de metri și au procedat la imobilizare, întrucât încerca să opună rezistență.

După administrarea probatoriului în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului, iar a doua zi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci și Judecătoriei Tecuci, fiind dispusă arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Citit 1391 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2023 07:48

3 comentarii

  • postat de marr
    Miercuri, 19 Iulie 2023 20:45
    86.124.200.***
    Pacanele ?! Da' ...de ce ai da banii pe pacanele cand Internetu' e plin ochi de jocuri/joculete - biliard , ruleta , zaruri , table , sah .. destule fiind MOKA ?!
    Basca se pot instala/juca si pe mobil smartphone !
    0
    0
  • postat de norocosul
    Miercuri, 19 Iulie 2023 14:02
    89.39.81.***
    Ia spus cineva cat e de prost?ori e lasat sasdio dea seama singur in puscarie?Baaa idioților?cititi ma si va informați pe internet ce e cu jocurile cele.Si no sa m,ai jucati mă niciodata decat daca sunteti foarte prosti si nu pricepeti.
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Miercuri, 19 Iulie 2023 10:32
    5.13.144.***
    Traiasca Abramburica! Daca nu se desfiintau scolile profesionale, aceste scursuri ce stau in pacanele aproape toate ziua, lucrau o meserie... sau chiar plecau peste hotare unde CHIAR ESTE PLATITA! La noi doar magazinele mari platesc tehnicienii... dar mergi 15km pe zi dupa clienti si marfa! Si in af
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.