Impact frontal pe Drumul de Centură

Impact frontal pe Drumul de Centură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Drumul de Centură umplut de benzină dintr-un rezervor spart * Cinci ambulanţe, Descarcerarea şi Poliţia Rutieră, în intervenţie de urgenţă *

Violenţa accidentului produs ieri după-amiază, la ora 18.00, pe Drumul de Centură, i-a îngrozit pe cei prezenţi la faţa locului: „Maşinile s-au izbit după ce Seat-ul a intrat pe contrasens, iar într-o clipă strada s-a umplut de benzină. M-am temut să nu explodeze, să nu luăm toţi foc, cum vedem în filme”, a declarat un martor, şofer în trafic.

Comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „Seat-ul GL 06 MKC, condus de Ciprian Vasilache, în vârstă de 23 de ani, circulând dinspre strada Brăilei către Viaduct, a intrat pe contrasens, nemaiputându-se evita impactul cu Loganul GL 16 TED, corect condus de Dorin Ioniţă, de 30 de ani”.

„Conform cercetărilor preliminare, se pare că şoferul Seat-ului a manevrat maşina pe contrasens din neatenţie. În accident au fost răniţi Anişoara Vasilache, de 49 de ani, precum şi şoferul Loganului”.

Ambii şoferi purtau centurile de siguranţă, fapt care a condus la declanşarea air-bag-urilor şi diminuarea, în consecinţă, a forţei impactului.

La faţa locului au intervenit prompt echipajele Poliţiei Rutiere, SMURD, ale Ambulanţei şi Descarcerării. Şoseaua a fost degajată la scurt timp după producerea accidentului, traficul fiind reluat în condiţii de siguranţă.

pnl3
Citit 2309 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.