Radare de după-amiază

Radare de după-amiază
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acest week-end radarele ies după-amiaza, anunţă comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi, care completează: „Asta nu înseamnă că nu vom avea radare şi noaptea sau dimineaţa”.

Detaliat, aflăm că pe Drumul Naţional 25 Galaţi-Tecuci vor fi nu mai puţin de trei aparate radar de tip nou, care vor circula de-a lungul arterei, pe timpul weekendului. Tot pe DN 25, Rutiera amplasează şi două radare fixe, care rămân să supravegheze traficul şi pe timp de noapte.

De asemenea, ţinut strict este şi Drumul European 581, porţiunea cuprinsă între Priponeşti şi Tecuci – două radare vor străbate în continuu această distanţă. Avem supraveghere şi pe Drumul Naţional 26 Galaţi-Târgu Bujor, şi pe Drumul Naţional 24 D Galaţi-Cuca-Bârlad.

Prin oraş, cu viteza a treia

În oraş, circulaţia va fi supravegheată în mod special pe Faleza Superioară şi pe Drumul de Centură – două dintre arterele care au pus probleme tocmai din cauza vitezei excesive, şi care vor fi monitorizate cu două radare.

Nu uitaţi, avertizează Poliţia Rutieră, că este cazul să ne echipăm maşina de iarnă – schimbăm cauciucurile, facem verificare instalaţiei de căldură, a celei de dezaburire, a lichidului de parbriz şi îi dăm bătaie.

Da, dar cu viteza legală!

Citit 1108 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.