„De ce nu merg maxi-taxi-urile la Damen?”

„De ce nu merg maxi-taxi-urile la Damen?”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* …şi se opresc la Liceul de Marină? *

„Cine ar trebui să ia atitudine vizavi de faptul că microbuzele care ar trebui să întoarcă la Damen se opresc la Liceul de Marină? Locuiesc în Port şi dimineaţă am vrut să ajung în Piaţa Ruşilor. Ei bine, deşi scria ˝Damen˝, microbuzele întorceau la Liceul de Marină. Şi nu este prima dată când se întâmplă lucrul acesta. Cumva liceul se numeşte, de fapt, ˝Damen˝ şi eu nu ştiu?”.

Traseu pentru angajaţii Damen

Întrebarea cititorului „Vieţii libere” şi-a găsit rapid răspuns, una dintre sursele noastre indicându-ne faptul că Primăria a făcut de curând controale exact pe traseul reclamat de Florin C..

În principiu, traseul a fost gândit să îi deservească în proporţie de 90 la sută pe angajaţii Damen. De aceea s-a ajuns la un acord între patronul firmei care a câştigat licitaţia pe acest traseu, Primărie şi Damen, pentru a fi respectat un anumit orar, în funcţie de care angajaţii vin la serviciu.

Spre Piaţă – cu tramvaiul

În ceea ce priveşte destinaţia Piaţa Ruşilor, se pare că traseul până la Damen nu ar acoperi totuşi distanţa până în această locaţie, fiindu-ne indicat ca mijloc de transport potrivit tramvaiul.

„Maxi-taxi-ştii nu pot fi obligaţi să străbată atâta drum, într-un interval orar în care numărul călătorilor este drastic redus”, a explicat sursa, iar noi transmitem mai departe.

Cum era de aşteptat, nici transportul, precum străzile, economia sau curăţenia oraşului nu sunt în stare perfectă. Totul face însă parte din bucuria de a fi gălăţean, este?

Citit 1339 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.