Femeie lovită pe trecerea de pietoni

Femeie lovită pe trecerea de pietoni
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

O gălățeancă de 55 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa, aparent regulamentar, un bulevard intens circulat. Femeia se angajase în traversare pe un marcaj pietonal de pe strada Oțelarilor, însă, pe fondul vizibilității reduse, un șofer nu ar fi observat-o la timp și a acroșat-o.

Citește și: Pietonul nu este „Dumnezeu” pe „zebră”. Reguli pentru traversarea în siguranță

În urma impactului cu autoturismul și asfaltul carosabilului, femeia s-a ales cu multiple leziuni, care au necesitat transportarea la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Polițiștii au stabilit că șoferul, un bărbat de 31 de ani, din Smulți, nu consumase alcool și avea toate documentele în regulă. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili circumstanțele exacte în care femeia a ajuns să fie lovită de mașină.

Citit 3128 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2023 10:34

1 comentariu

  • postat de eu
    Joi, 31 August 2023 18:41
    86.124.202.***
    Avea toate în regulă,mai puțin că era de la Poplaca și nu știa că în oraș și la asfalt trăiesc oameni, nu libelule pe care să le izbești de parbriz. 31 de ani, proveniență mediul rural, intelect sub mediu și ajungi pe lumea cealaltă fără să știi ce s-a întâmplat..
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.