Intervenție a polițiștilor și salvatorilor pentru un bărbat care s-a aruncat în Dunăre (VIDEO)
Foto: Poliția de Frontieră

Intervenție a polițiștilor și salvatorilor pentru un bărbat care s-a aruncat în Dunăre (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați, împreună cu pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați și polițiști din cadrul Poliției Transporturi Navale Galați au intervenit pentru a salva un bărbat care s-a aruncat în apele fluviului Dunărea, potrivit purtătorului de cuvânt al  S.T.P.F. Galați, insp. principal Mădălina Carp, cu intenția de a se sinucide.

Astfel, ziua de Sfânta Maria s-a dovedit agitată pentru polițiștii și salvatorii gălățeni. În data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 10,30, prin intermediul Serviciului național de urgență 112, s-a semnalat că un bărbat s-a aruncat în Dunăre în zona kilometrului fluvial 151, apelul fiind direcționat către poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galați - I.T.P.F. Iaşi.  La locul indicat s-a deplasat un echipaj cu o ambarcație a Poliției de frontieră, iar apelul s-a demonstrat a fi fost real, fiind găsit un bărbat care amenința că se sinucide și care nu voia să prindă colacul de salvare pentru a ieși din apă.

”Colegii mei, împreună cu polițiștii și pompierii sosiți la fața locului cu șalupe din dotare, au reușit să scoată bărbatul din apele fluviului și să-l transporte în siguranță la mal, de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Galați”, a precizat insp. principal Mădălina Carp.

Citit 1614 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Septembrie 2023 16:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.