Anchetă la un cunoscut colegiu din Galați după ce un elev a fost prins cu droguri în timpul orei

Anchetă la un cunoscut colegiu din Galați după ce un elev a fost prins cu droguri în timpul orei
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Consumul și chiar traficul de droguri, pentru a nu mai vorbi de deținerea de substanțe interzise de către elevi a trecut la un alt nivel vineri, 6 octombrie. Un elev de clasa a X-a de la un colegiu din municipiul Galați a fost dat pe mâna poliției de conducerea școlii după ce a fost prins chiar în timpul unei ore de curs, ”manevrând” câteva cristale suspecte.

Cea care l-ar fi deconspirat ar fi fost chiar diriginta, care, văzându-i preocupările în afara celor discutate la clasă, i-a cerut să scoată ce se chinuia să ascundă în buzunare. Au ieșit la iveală cinci fragmente din ceva ce semăna cu substanțele tot mai consumate de tineri. Profesoara a anunțat conducerea liceului, care, potrivit infomațiilor noastre, ar fi Colegiul Economic ”Virgil Madgearu”. Directoarea instituției a fost cea care a sunat la Poliție. Un echipaj de la Secția 3 a fost trimis la școală și a ridicat substanțele acuzatoare. 

”Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție, care au identificat elevul, un adolescent, cu vârsta de 16 ani, din municipiul Galați și au procedat la ridicarea celor cinci bucăți de tip cristal, de mici dimensiuni, care fuseseră găsite de cadrele didactice, fiind bănuite a face parte din categoria substanțelor psihoactive”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

”Cristalele”, despre care elevul a susținut că nu ar fi droguri ci niște ”săruri pentru pisică”, au fost predate polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Galați, care vor dispune expertizarea lor. În funcție de rezultat și de restul probelor care vor indica natura preocupărilor elevului, se vor lua măsurile legale. 

Citit 10563 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Octombrie 2023 09:36

1 comentariu

  • postat de Drogurile cel mai mare pericol pentru Romania!
    Vineri, 06 Octombrie 2023 17:07
    89.136.186.***
    Nu erau droguri ! A vrut sa para ca are droguri! E teribilist ! Dorea atentie! Daca totusi sunt substante ilegale trebuie luate masuri!
    21
    10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.