Noile radare văd şi depăşirile de coloană

Noile radare văd şi depăşirile de coloană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ne aşteaptă un weekend cu cer însorit, vreme răcoroasă şi şosele numai bune de băgat viteză, ne face atenţi comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi. Tocmai de aceea este bine de ştiut că nu vom fi scutiţi de supravegherea radar:

„Va exista o ˝plasă˝ de radare în întreg judeţul – pe Drumul Naţional 25 Galaţi-Tecuci vor patrula trei aparate invizibile; spre Nord, pe Drumul European 581 Tecuci-Bârlad – două radare invizibile şi unul vizibil”.

„Şoferii care merg pe ruta Galaţi-Pechea vor fi aşteptaţi de un radar vizibil şi unul invizibil, situaţia repetându-se şi pe Drumul Naţional 26 Galaţi-Oancea”.

2În Galaţi, două radare invizibile se vor ˝plimba˝ pe Drumul de Centură, bulevardul George Coşbuc – aparatele putând inclusiv să imortalizeze şi alte contravenţii în afară de depăşirea vitezei regulamentare”.

„Astfel, pot fi monitorizate şi imortalizate depăşirile de coloană, de la semafor, contravenţie care se pedepseşte prin ridicarea permisului de conducere”, ne-a declarat comisarul Viorel Cojocaru.

Ca un ultim avertisment, aflaţi că printre priorităţile Rutierei se numără şi monitorizarea mopediştilor aflaţi în trafic.

Acum, că ştim ce ştim, să punem de 30 de lei combustibil şi să ne vedem cu bine în trafic!

Citit 1698 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.