Încă un videoclip din Galaţi la „I GO VET” merită să fie votat (VIDEO)

Încă un videoclip din Galaţi la „I GO VET” merită să fie votat (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

„Dacă mai sunt și alți gălățeni participanți la competiția de videoclipuri «I GO VET», organizată în cadrul Programului Erasmus+ suntem dornici să-i cunoaștem și să-i susținem, desigur, cu un articol în ziarul «Viața liberă»”, aşa am promis şi ne ţinem de cuvânt! Datorită unui mesaj primit pe pagina de Facebook a ziarului am aflat despre videoclipul realizat de Cumpătescu Adriana, elevă la Colegiului Economic “Virgil Madgearu” din Galați, care participă la competiția de videoclipuri „I GO VET”, organizată în cadrul Programului Erasmus+ și are nevoie de susținere transpusă în voturi, până pe 6 noiembrie, la ora 10,00.

În filmuleţul realizat, eleva îşi împărtăşeşte experienţa participării într-un proiect Erasmus+, graţie căruia a beneficiat de trei săptămâni de practică în Portugalia: „În opinia mea, fiecare student ar trebui să aibă o șansă pentru a experimenta caracteristicile uimitoare ale programului Erasmus. Ne-a ajutat să ne dezvoltăm profesional și să câștigăm experiența de a fi lucrat într-un mediu profesionist. Aș dori să le dau viitorilor studenți forța de a încerca, încurajându-i să folosească această oportunitate, deoarece vor primi și un certificat de calificare pe care îl pot adăuga la CV, iar Erasmus este cu adevărat o experiență care îți schimbă viața”, spune eleva în videoclip.

Numărul ei de participare este 08 şi o puteţi vota accesând linkul de Microsoft Forms, completând adresa de email și bifând un singur clip înscris, până luni, 6 noiembrie, ora 10,00. Atenție, o persoană poate vota pentru un singur videoclip înscris la concurs!  

Reamintim, puteți viziona toate cele 102 videoclipuri eligibile, înscrise în concurs, accesând linkul de YouTube.

Cele mai apreciate cinci videoclipuri vor fi premiate cu cadouri și recompense constând în două laptopuri (locul 1 și 2), o tabletă (locul 3), două telefoane smart (locul 4 și 5) și articole promoționale Erasmus+. În plus, câștigătorii, însoțiți de profesorii lor, vor fi invitați să participe pe data de 10 noiembrie 2023 la Conferința de Valorizare "Învață și dă mai departe", ce are loc în București, pentru a-și primi premiile.

Citit 1156 ori Ultima modificare Duminică, 05 Noiembrie 2023 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.