La beție, șoferii fac lucruri trăsnite

La beție, șoferii fac lucruri trăsnite
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un bărbat de 34 de ani din Grivița și un gălățean de 59 de ani și-au pus în primejdie libertatea după ce s-au urcat la volanul mașinilor în stare de ebrietate

În cazului primului bărbat, riscurile la care s-a expus au fost mult mai multe, pentru că a avut neinspirata idee nu doar să conducă beat, ci și în condițiile în care nu deține un permis auto. Aceste mici „amănunte” nu l-au împiedicat să ia o mașină din curtea firmei unde lucrează, fără a cere permisiunea cuiva, și să plece la plimbare. A fost tras pe dreapta pe o stradă din centrul Tecuciului, verificările polițiștilor scoțând la iveală toate neregulile, inclusiv o alcoolemie de 0,43 la mie în aerul expirat. Bărbatul este acum cercetat penal pentru conducere fără permis, sub influența alcoolului și furt în scop de folosință.

Cel puțin un an de pușcărie și anularea carnetului de șofer sunt riscurile la care s-a expus șoferul din Galați. În vârstă de 59 de ani, acesta a fost oprit în trafic pe bulevardul Henri Coandă, iar verificarea cu etilotestul a scos la iveală o alcoolemie în aerul expirat de 0,80 la mie. Omul a fost lăsat pe loc fără permis, condus la spital pentru prelevare de probe biologice și mai apoi la poliție, unde i s-a deschis un dosar penal. 

Citit 1483 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2023 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.