Accident extrem de grav, provocat de un șofer octogenar

Accident extrem de grav, provocat de un șofer octogenar
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Patru mașini avariate, un șofer care se zbate între viață și moarte și traficul grav perturbat au fost consecințele unui eveniment rutier petrecut în nordul județului, la intersecția DE 581 cu un drum județean.

Cel care se prezumă a fi vinovat de incident ar fi chiar victima accidentului, un bărbat de aproape 80 de ani, care, aflat la volanul unei mașini cu care se deplasa dinspre Nicorești către intersecția cu drumul european, nu a oprit pentru a acorda prioritate mașinilor care circulau pe artera principală și care este extrem de aglomerată la orele amiezii.

Autoturismul cu care a ieșit de pe DJ 252 a fost lovit în plin de o autoutilitară condusă de o femeie de 45 de ani, din Vaslui. Impactul violent a proiectat mașina pensionarului într-o alta, care aștepta la rând, pentru a acorda prioritate. 

”Din impact, primul autovehicul a fost proiectat într-un altul ce se afla staționat în așteptare pe DJ 252, pentru a acorda prioritate vehiculelor ce se deplasau pe DE 581, la volanul căruia se afla un bărbat cu vârsta de 28 de ani. De asemenea, bărbatul de 28 de ani, observând impactul iminent, a încercat să-l evite și a efectuat manevra de mers înapoi, însă a intrat în impact spate-față cu un alt autovehicul aflat în spatele lui, condus de o femeie, cu vârsta de 37 de ani, din comuna Poiana, județul Galați”, au precizat polițiștii care au făcut primele măsurători la fața locului.

Singurul rănit, foarte grav, a fost chiar șoferul octogenar, care a fost preluat de ambulanță în stare de comă și dus la spital, starea lui fiind una extrem de delicată. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru a stabili modul în care s-au petrecut lucrurile, precum și vinovatul oficial. 

Citit 3921 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Decembrie 2023 18:07

3 comentarii

  • postat de Vasea
    Miercuri, 13 Decembrie 2023 18:58
    5.13.214.***
    Doar 2% din totalul accidentelor sunt produse de vârstnici(+65ani),așa că trageți concluzia!
    0
    0
  • postat de Gigel
    Joi, 07 Decembrie 2023 11:58
    5.13.182.***
    La cei varstnici e vorba de reflexe, acuitate vizuala, camp vizual, rigiditatea corpului care duce la imposibilitatea efectuarii unor manevre...in general la degradarea fizica ceea ce duce la accidente.
    10
    5
  • postat de Nicusor
    Joi, 07 Decembrie 2023 10:41
    5.13.149.***
    Parca NUMAI octogenarii NU ACORDA PRIORITATE ? Mai toti conducatorii auto cu carnete obtinute dupa 1990 au o mare placere sa taie curbele la stg. a intersectiilor si NU OCOLESC CENTRUL IMAGINAR al acestora altfel ai mari sanse sa ramai fara bara sau farul stg.
    5
    15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.