Șpiridușii de la Școala Nr. 26 ne-au umplut inimile de bucurie (FOTO și VIDEO)

Șpiridușii de la Școala Nr. 26 ne-au umplut inimile de bucurie (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(480 voturi)

Programul colindelor de Crăciun a continuat la „Viața liberă”. Marți dimineață, holul de la sediul ziarului s-a umplut de copii. Entuziasmați și voioși, elevi de la Școala Gimnazială Nr. 26, din clasa a IV-a și a VI-a, au vestit prin cântec Nașterea lui Hristos.

Profesoara pentru învățământul primar Petrica Țecu și profesorul Fănel Pelin, diriginte la clasa a VI-a, au coordonat grupul de elevi care ne-a trecut pragul redacției și ne-au vestit apropierea Crăciunului. Cu gândul la Moș Crăciun și la sărbătorile care se apropie, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 26 au făcut ca sediul redacției să vibreze de colinde, iar spiritul Sărbătorilor de iarnă să se simtă mai intens în jurul nostru. Cu promisiunea că vor reveni și la anul, micuții colindători, însoțiți de profesori, au plecat să dea vestea apropierii Crăciunului și altor semeni.

Cei mai mici dintre ei au făcut și o vizită în redacție, unde, asemeni spiridușilor lui Moș Crăciun, copiii au fost, pentru câteva momente, spiridușii ziariștilor de la „Viața liberă”, aflând cu interes din secretele meseriei de ziarist. Toți copiii au plecat de la noi cu nuci, dulciuri și fructe, dar și cu amintirea unor momente frumoase sub falnicul pom de Crăciun.

Până pe 7 ianuarie, puteți vota, pe site-ul „Vieții libere”, colindătorii care v-au plăcut cel mai mult. Detalii, aici.

Citit 3796 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Decembrie 2023 13:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.