Talent și dăruire, din sufletele elevilor Liceului de Arte „D. Cuclin” (FOTO și VIDEO)

Talent și dăruire, din sufletele elevilor Liceului de Arte „D. Cuclin” (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(81 voturi)

De la Liceul de Arte „D. Cuclin” din Galați, ne-au trecut pragul cu zvon de colindă sfântă doamna profesoară Simona Holiartoc și un grup de elevi care au venit cu instrumentele lor fermecate sau și cu vocea, după caz: Alexia Necula (clasa a XII-a, flaut), Andreea Bălan (clasa a XI-a, oboi), Dario Ivanciu (clasa a IX-a, clarinet), Ștefan Holiartoc (clasa a XI-a, corn), Iulian Iordache (clasa a XII-a, fagot) și Rebeca Răducanu (clasa a IX-a, pian, dar care astăzi ne-a cântat cu vocea).

Este greu să descriem în cuvinte cum au sunat instrumentele și vocile artiștilor, toți talentați, toți serioși, dedicați studiului și dornici de o carieră în domeniul muzical. Ne bucurăm că i-am putut asculta, la noi acasă, fiind privilegiați să-i fi primit printre noi, și vă invităm să-i ascultați și dumneavoastră. Tuturor elevilor Liceului de Arte, părinților și profesorilor, „Sărbători fericite!”

Până pe 7 ianuarie, puteți vota, pe site-ul „Vieții libere”, colindătorii care v-au plăcut cel mai mult. Detalii, aici.

Citit 1980 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Decembrie 2023 20:41

3 comentarii

  • postat de Danubiana
    Vineri, 22 Decembrie 2023 20:42
    109.166.129.***
    Sunt minunați acești tineri talentați! Profesorii sunt atât de aproape de ei, tratându- i cu maximă seriozitate și-i ajută să performeze! Am avut ocazia să organizez câteva activități importante pentru Galați, iar conducerea liceului,profesorii coordonatori, elevii au fost de milioane ... mulțumesc
    0
    3
  • postat de Claudia Neagu
    Joi, 21 Decembrie 2023 09:11
    5.13.132.***
    Felicitari tuturor!Dna Simona și copiii sunt extraordinari!Succes în continuare
    0
    5
  • postat de arte
    Joi, 21 Decembrie 2023 08:06
    78.96.85.***
    Cântă la instrumente foarte scumpe și rare, unele dintre ele sunt imprumutate, dar nu spun niciodata NU cand vine vorba sa cânte și să încânte unde sunt imvitați. Nici la învațătura nu sunt mai prejos! Respect voua, dragi tineri talentati! Si, deosebite aprecieri cadrelor didactice care îi îndrumă!
    0
    8

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.