Protest la 120 de metri înălţime

Protest la 120 de metri înălţime
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Tată, ce faci acolo? Dă-te jos, te rugăm, dă-te jos”, hohoteau fetiţele lui Marcel *

Ieri după-amiază, după ce a escaladat antena din Gara CFR, un gălăţean s-a instalat comod şi a început să dea telefoane. Şi-a anunţat fetele că vrea să se sinucidă, copilele de 14 şi de 15 ani fiind în pragul disperării, înnebunite la gândul că tatăl lor ar putea comite o asemenea faptă:

„Mama nici nu ştie încă, noi am venit imediat cum am auzit. El a mai ameninţat, la beţie, că se sinucide, dar nu a mai făcut aşa ceva niciodată. Zicea că se spânzură, dar asta nu!”.

Îngrozite, copilele se strâng una în alta şi doar ţârâitul telefonului pare că le trezeşte. „Tată, te rugăm, coboară. Da, suntem amândouă aici! Coboară, te rugăm”.

După trei ore de protest…

Adrian Coman, Poliţia Transporturi: „Bărbatul s-a urcat acolo la ora 13,30. A lăsat vorbă printre colegii lui, angajaţi şi ei ai UNICOM, că este nemulţumit că nu a primit salariul şi că vrea să protesteze”.

„S-a urcat tocmai în vârf, la 120 de metri înălţime. Trei angajaţi ai ISU sunt la jumătatea drumului spre el, încearcă să îl convingă să coboare”.

Greu de convins, chiar şi de lacrimile propriilor copii, bărbatul s-a plictisit în cele din urmă de înălţime, iar la ora 16,45 a coborât din vârful antenei.

Omul a ajuns la spital, unde va fi supus unei expertize psihiatrice, protestul său rămânând, până la această oră, fără ecou.

Citit 2114 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.