Individ căutat după ce a distrus o sală de jocuri

Individ căutat după ce a distrus o sală de jocuri
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Două persoane au fost reținute și una este căutată de polițiștii gălățeni, în urma unui scandal soldat cu distrugeri și jaf. Incidentul s-a petrecut duminică, 4 februarie, într-o sală de jocuri din satul Toflea. Acolo, un bărbat de 42 de ani, din București, și-a pierdut toți banii la păcănele, după care s-a răzbunat crunt pe stabiliment și a plecat cu încasările.

Individul s-a supărat foc când aparatul i-a înghițit banii pe care spera să-i înmulțească. A plecat din local, dar s-a întors însoțit de doi tineri, fiii săi, unul de 17 și altul de 18 ani, înarmați cu un topor. Au distrus mașinăria și au amenințat-o pe angajata barului. Înainte ca poliția să ajungă la fața locului, au reușit să fure cutia de bani din aparatul distrus.

"Bărbatul ar fi lovit de mai multe ori aparatul electronic tip Slot Machine cu toporul, iar cei doi tineri ar fi tras de aparat reușind să îi desfacă caseta cu bani, din care ar fi sustras suma de aproximativ 35.000 de lei, după care ar fi părăsit locația. Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice", a anunțat IPJ Galați, marți, 6 februarie. Fiii bărbatului au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca un procuror de la Parchetul Judecătoriei Tecuci să decidă dacă va cere arestarea lor preventivă. Tatăl, care a reușit să fugă cu banii, nu a fost încă prins.

Citit 2033 ori Ultima modificare Marți, 06 Februarie 2024 17:46

3 comentarii

  • postat de ReLu
    Miercuri, 07 Februarie 2024 10:00
    84.232.141.***
    Aceste sali , ,,de joc,,ce au nenorocit mii de oameni, ducandui la ruina, pierzandusi familii, pozitie in societate, nu sunt decat niste excrocherii, gen alba neagra, care imbogatesc niste excroci, atragand interlopii si persoane naive, TREBUE INCHISE IMEDIAT, doar ca ,cei ce le detin, sunt cotizan
    1
    14
  • Miercuri, 07 Februarie 2024 05:18
    5.13.174.***
    Nimeni, dar nimeni nu vrea sa înțeleagă ca aceste săli de jocuri sunt doar săli de vise. E un viciu greu, susținut de reclame, popularizarea lor pe strada și ideea de îmbogățire rapida. E trist.
    0
    16
  • postat de Toni
    Miercuri, 07 Februarie 2024 04:02
    5.13.155.***
    Greu acest cuvind ;- Daca va decide sau nu pentru retinerea lor, ca si cum ar da cu banul si nu stii ce cade ,cap sau pajura.
    0
    13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.