Altercație între două fete, la Liceul "Sfânta Maria"

Altercație între două fete, la Liceul "Sfânta Maria"
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Marți, 6 februarie 2024, în incinta Liceului Teoretic "Sfânta Maria" a avut loc o altercație între două fete din clasa a XI-a C, din cauza unor comentarii făcute de una dintre acestea cu privire la o situație delicată din familia celeilalte. În mijlocul bătăii au intervenit şapte colege de clasă, care au încercat să le despartă pe cele două.

Direcțiunea şi diriginta clasei au propus scăderea notei la purtare pentru cele două adolescente implicate, dar şi pentru celelalte şapte colege. Fetele care au încercat să calmeze situația sunt nemulțumite de decizie, susţinând că nu au nicio vină și că nu au vrut decât să medieze conflictul.

"Momentan, nu știm dacă fetele respective au fost implicate sau nu. Încercăm să aflăm dacă au fost sau nu vinovate. Nu a fost nimeni amenințat cu scăderea notei la purtare. Eu şi diriginta am purtat o discuție cu acestea despre ce s-a întâmplat, urmând ca, după ce  vom avea mai multe informații, să luăm măsuri cu privire la implicarea în acest eveniment neplăcut", ne-a declarat directoarea liceului, Monica Ene.

Citit 3777 ori Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2024 15:31

1 comentariu

  • postat de marr
    Joi, 08 Februarie 2024 20:05
    86.124.203.***
    O camera de supraveghere spunea destul de clar Cui trebuia scazuta Nota . A Penaliza pe toata lumea ...asta era solutia ?
    Daca altercatia/cearta se transforma in bataie cu internare in Stare Grava ...se zicea ca de ce n-a Intervenit Nimeni ?!
    5
    50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.