Hoț urmărit în Austria, prins la granița cu Moldova

Hoț urmărit în Austria, prins la granița cu Moldova
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Un basarabean urmărit de poliție a ajuns în custodia autorităților după ce a fost identificat pe sensul de intrare în țară de la PTF Galați-rutier

Tânărul, în vârstă de 27 de ani, a încercat să intre în România la finele săptămânii trecute, ca pasager într-un autoturism înmatriculat în Republica Moldova. La controlul documentelor, polițiștii au constatat că pe numele lui Dmitri Topciu exista o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare preventivă emisă de autoritățile din Austria.

Basarabeanul era căutat pentru a fi cercetat într-un dosar în care este acuzat de furturi din locuințe, motiv pentru care a fost reținut pe loc și predat polițiștilor de la Urmăriri. O zi mai târziu, Curtea de Apel Galați a confirmat mandatul emis de autoritățile austriece și a emis un mandat provizoriu de arestare, de 15 zile, timp în care Poliția din Galați va trebui să îl predea pe urmărit statului solicitant.

Citit 2601 ori Ultima modificare Luni, 19 Februarie 2024 23:28

1 comentariu

  • postat de MIMI
    Luni, 19 Februarie 2024 18:56
    86.124.202.***
    Dar smardoii și interlopii de ce nu-i vînați!!De unde au bani și mașini TARI??Sau sunt bara-bara cu autoritățile???ASTA CRED EU!!!
    0
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.