„Viaţa liberă”, încă un premiu la European Newspaper Award

„Viaţa liberă”, încă un premiu la European Newspaper Award
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cotidianul gălăţenilor este, pentru a şaptea oară consecutiv, premiat la prestigioasa competiţie anuală europeană de design European Newspaper Award.

La ediţia din acest an au participat 219 ziare din 27 de ţări europene. Cu titlul de European Newspaper of the Year au fost recompensate ziarele:

·    Diario de Noticias da Madeira (Portugalia) - categoria ziare locale,

·    Bergens Tidende (Norvegia) - categoria ziare regionale,

·    Politiken (Danemarca) - categoria ziare naţionale.

Au mai fost premiate 8 ziare pentru prima pagină, 22 de ziare pentru pagini speciale, 16 ziare pentru pagini locale şi 6 ziare pentru categoria tipografie (fonturi, caractere de literă). Printre publicaţiile premiate pentru prima pagină se află şi ziarul gălăţean „Viaţa liberă”.

CLICK AICI pentru a vedea pagina premiată a „Vieţii libere”

Cotidianul nostru a participat prima dată la acest concurs în anul 2004, când designul ziarului a fost în întregime schimbat de Cristian Lipan. Datorită lui am luat primele premii.

De altfel, renumitul designer a adăugat la palmaresul său premii semnificative cu toate publicaţii la care a lucrat (Adevărul, Business Standard şi acum Puterea).

Din 2004 şi până la această ediţie din anul 2010, în fiecare an, cotidianul preferat al gălăţenilor a fost laureat, cu unul sau mai multe premii. Designerul paginii premiate în acest an a fost Florin Novac.

Ziarul nostru este singurul cotidian local din România prezent la o astfel de competiţie, singurul din ţară premiat şi singurul local cu atâtea premii consecutive.

Această recunoaştere europeană a „Vieţii libere” nu este însă altceva decât  cadoul pe care noi,  cei care croim acest ziar, îl facem anual cititorilor noştri fideli. Pentru ei rămânem pe baricadele calităţii. Pentru că merită.

Citit 3079 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.