Lucian Bute alături de Elena Udrea, pentru a promova brandul turistic al României

Lucian Bute alături de Elena Udrea, pentru a promova brandul turistic al României
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Boxerul gălăţean care a băgat spaima în cei ce intră în ring la categoria supermijlocie, Lucian Bute, a avut un „meci”, de această dată, de la egal la egal, amical, cu Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Cei doi au anunţat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă comune, că brandul turistic naţional al României va fi promovat şi prin box.

Campionul mondial IBF a fost de acord să poarte pe echipament, la viitoarele sale meciuri, însemnele brandului naţional de turism şi să participe la evenimentele de promovare a României ca destinaţie turistică, organizate de minister.

„Prin tot ceea ce am făcut până acum am încercat să promovez România; am purtat în ring drapelul naţional şi am fost întotdeauna mândru de ţara mea”.

2Sunt onorat să mă alătur marilor sportivi care au promovat imaginea României în lume (precum Nadia, Hagi sau Ilie Năstase), cu atât mai mult cu cât este pentru prima dată când mi se propune să fac acest lucru în mod oficial”, a declarat Lucian Bute, gălăţeanul cu pumni de oţel.

La rândul ei, Elena Udrea a dat sportivului ce era al sportivului. „Sunt de acord cu cei care consideră că sportivii au făcut mai mult decât unii politicieni, şi de aceea v-am invitat să asistaţi la momentul în care un sportiv activ şi un politician îşi dau mâna într-un proiect comun de promovare”.

„Lucian Bute este un avantaj în plus pe care îl vom avea, mai ales în ceea ce priveşte promovarea pe piaţa nord-americană - una dintre pieţele noastre-ţintă”, a declarat ministrul.

Detaliile colaborării dintre MDRT şi Lucian Bute vor fi stabilite ulterior, avându-se în vedere inclusiv posibilitatea implicării ministerului în organizarea, la Bucureşti, în vara anului viitor, a unuia dintre meciurile pugilistului.

Citit 808 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.