Călător zvârlit la pământ în maxitaxi

Călător zvârlit la pământ în maxitaxi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu uitaţi – nu aveţi voie să călătoriţi în picioare în maxi-taxi! …altfel, s-ar putea să fiţi victima unui accident rutier, fără ca măcar să coborâţi din  maşină.

Agentul-şef Ştefănache Stan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „Miercuri, la ora 16,25, Paul Ardeleanu (51 de ani) conducea un maxi-taxi Mercedes B 176 PAD - traseul 63. Ajuns în zona Piaţa Energiei, pe strada 1 Decembrie 1918, şoferul a frânat pentru a evita coliziunea cu maşina din faţă”.

„În acel moment, un călător aflat în picioare, pregătit pentru coborâre, a căzut în maşină. Bărbatul are răni uşoare în urma accidentului”.

Dacă vă întrebaţi cui aparţine responsabilitatea pentru producerea accidentului, Rutiera ne asigură că vorbim despre o culpă împărţită: a şoferului pentru că nu a condus preventiv, dar şi a pasagerului, care călătorea în picioare, fără să se ţină de bara de siguranţă.

În cazul de faţă s-a făcut dosar penal, urmând ca Poliţia Rutieră să continue cercetările pentru identificarea cu precizie a circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier.

Citit 2205 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.