Florin Piersic, în Belgia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Concert extraordinar la Veneţia: Miercuri, 24 noiembrie, începând cu ora 20,00, în Sălile Apollinee ale prestigiosului  Teatru La Fenice din Veneţia va avea loc un concert extraordinar dedicat Zilei Naţionale a României.

* Slujba în limba română la Kiev: Cu ocazia aniversarii a 75 de ani de viaţă ai Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Ucraina, Preafericitul Părinte Mitropolit Vladimir al Kievului, delegaţia Patriarhiei Române, prezentă în capitala Ucrainei, a participat duminică, 21 noiembrie, la Sfânta Liturghie, desfăşurată în limbile română, ucraineană şi slavonă.

* Corul bisericii Stavropoleos in Germania: La invitatia Centrului Bisericesc din München, corul bisericii Stavropoleos din Bucureşti, condus de Părintele Arhidiacon Gabriel Constantin Oprea, va întreprinde un turneu în Germania, între 25-29 noiembrie.

* Spectacol cu Florin Piersic la Antwerpen: Îndrăgitul actor român Florin Piersic se va afla vineri, 26 noiembrie, la Antwerpen, Belgia, cu un spectacol excepţional, o seară unică în care maestrul le va aduce românilor plecaţi departe de casă un crâmpei din România în suflet.

* Ansamblul „Icoane”, în turneu în Germania: Ansamblul „Icoane”, condus de prof. dr. Ioan Bocşa, de la Academia de Muzică din Cluj, va susţine în perioada 24-25 noiembrie două reprezentaţii în Heidelberg şi Frankfurt, cu spectacolul „Praguri”.

Citit 1107 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.