Sâmbătă se întrerupe din nou circulaţia pe strada Brăilei

Sâmbătă se întrerupe din nou circulaţia pe strada Brăilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sâmbătă, va fi întreruptă circulaţia, între orele 8,00 şi 18,00, pe strada Brăilei, între strada Roşiori şi Potcoava de Aur, pe sensul spre Centru, pentru asfaltare. Restricţia vizează şi autovehiculele destinate transportului în comun spre Centru, Port, strada Domnească, al căror traseu va fi deviat din strada Brăilei pe strada Prelungirea Traian - bulevardul Marii Uniri - Prelungirea Coşbuc şi apoi cu revenire în strada Brăilei. În afara Falezei superioare, autovehiculele mai pot folosi, ca rută ocolitoare, strada Roşiori şi apoi Prelungirea Traian. Staţia auto pentru transportul în comun de la Trei Star va fi anulată, iar cele de la bănci şi Potcoava vor fi mutate, pe timpul lucrărilor, pe strada Prelungirea Coşbuc, respectiv la Casa de Mode de pe Prelungirea Traian. În intervalul menţionat, Transurb va înlocui troleibuzele cu autobuze. Agenţi de circulaţie ai Poliţiei Locale vor fi prezenţi în zonă pentru a ajuta la fluidizarea traficului auto.

Citit 1952 ori Ultima modificare Joi, 09 Mai 2013 17:09

7 comentarii

 • postat de suparat
  Vineri, 10 Mai 2013 17:54
  ca la t i g a n i....., dar mai rau !!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de cititor
  Vineri, 10 Mai 2013 17:34
  da, bine spus despre fosta 6 martie, actuala basarabiei. e un drum criminal pentru masini si soferi. e o jignire si un afrond profund pentru soferi.. da, platitorule de taxe si impozite ai tot dreptul sa arati adevarul. eu consider ca multe drumuri din galati si judetul galati pun viata in pericol a soferilor si integritatea bunului propriu, autovehicolul. singura problema e ca ne lamentam individual dar si asa orice actiune la un tribunal international ar pune la despagubit primaria galati de orice reclamatie de eveniment rutier sau distrugerea bunului. pozele sint concludente. primaria galati si organelle ce raspund de starea drumurilor interurbane vor plati. basarabiei e un drum ce pune in pericol integritatea masinii si a pasagerilor. si mai sunt destule. .
  0
  0
  Raportează
 • postat de pt Platitor de taxe si impozite in Romanica
  Vineri, 10 Mai 2013 15:47
  du-te si culca-te
  0
  0
  Raportează
 • postat de stan si transportul urban
  Vineri, 10 Mai 2013 15:02
  Cica Primaria a inventat un mijlc de transport, agariciul, care merge prin canalizare, cu statii camine de canalizare fara capace, si iesire pe branci, cu rostogolire aeriana prin spatiul verde.Pentru mosi si babe, iesirea din canalizare, se face prin impingere de fese si tragere de barnet, cu agatare prin bastoane si fandari de gimnastica orientala.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Platitor de taxe si impozite in Romanica
  Vineri, 10 Mai 2013 12:24
  Simabile @Alethia eu zic ca tu esti mai COCALAR(asa se scrie corect) ca mine atata vreme cat nici macar nu stii sa scrii corect si ai grave probleme de gandire daca nu vezi ce se intampla in orasul asta sau daca nu ai priceput sarcasmul din comentariul meu, ca mie mi se cam pare ca esti vreunul de prin primarie de te-ai simtit asa ofuscat. Daca tie iti place ceea ce vezi afla ca noua celor care platim impozite si traim in acest oras nu ne place. Ne-am saturat ca an de an sa fie asfaltat numai Brailei si ala asfaltat execrabil. Orasul asta nu e compus dintr-un singur bulevard si pe celelate strazi trebuie sa ne rupem gatul, ca sa nu mai vorbim de trotuare unde sa te fereasca sfantul sa fii intr-un scaun cu rotile sau sa fii cu un carut cu copil. Daca tie iti place atunci iti doresc sa ai parte de drumuri care sa arate ca 6 Martie unde in curand o sa cada si tramvaiul in gropi sau strada pe care stai tu sa o inchida de cel putin doua ori pe saptamana pentru asfaltare ca poate asa pricepi ce voiam sa spun.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alethia
  Vineri, 10 Mai 2013 11:25
  Se vede ca esti un coalar retardat. Mai bine te-ar inchide pe tine undeva. Ce zici de o vacanta la Socola una mai lunga asa de vreo cativa ani.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Platitor de taxe si impozite in Romanica
  Vineri, 10 Mai 2013 11:13
  Dragi edili eu zic ca in noul Galati merge totul de minune, asa ca daca tot inchideti pentru a nu stiu cata oara Brailei (care nu se poate asfalta noaptea) eu zic sa o lasati inchisa definitiv ca sa nu va mai bateti capul.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.