Şapte permise băgate în ceaţă

Şapte permise băgate în ceaţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cinci gălăţeni şi-au luat adio de la condus, pe o perioadă de la o lună la trei luni * Ceilalţi doi şoferi sunt din judeţ *

Aşa şoferi disciplinaţi ca gălăţenii  mai rar vedem, recunoaşte şi comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi. Iar argumentele sunt de partea sa: când aţi mai auzit, concitadini dumneavoastră, de trei zile întregi de weekend, fără nici o zare de accident? Vă spun eu că nu  recent.

Nici urmă de accident

„Tot weekendul nu a existat niciun eveniment rutier, dovadă că şoferii au ascultat avertismentele Poliţiei Rutiere. În ˝ajutorul˝ nostru a apărut şi ceaţa, care a acoperit dimineaţa şi seara judeţul, conducătorii auto fiind obligaţi să ruleze prudent în aceste condiţii”.

„De asemenea, s-a dovedit eficientă şi prezenţa sporită a poliţiştilor rutieri pe arterele oraşului şi judeţului”, susţine comisarul Cojocaru.

Ploaie de sancţiuni pentru viteză

Cu toate acestea, nu există pădure fără uscăciuni. Purtătorul de cuvânt enumeră: „Rutiera a dat pe parcursul weekendului120 de sancţiuni, în valoare totală de 8.700 lei”.

„Au fost suspendate şapte permise – două pentru depăşirea vitezei regulamentare, două pentru depăşiri neregulamentare, unul pentru trecerea pe culoarea roşie a semaforului, unul pentru neacordarea priorităţii pietonilor şi unul pentru o tamponare. Cele mai multe permise au fost ridicate în Galaţi - cinci, unul fiind luat la Tecuci şi încă unul - în judeţ”.

De asemenea, au fost luate 14 certificate de înmatriculare şi au fost date 32 de sancţiuni pentru viteză, 17 – pentru neportul centurii, cinci pentru vorbitul la telefonul mobil în timpul condusului, şase pentru parcare în loc nepermis şi alte patru pentru că şoferii nu aveau asigurarea RCA. Au fost amendaţi şi 14 şoferi de maxi-taxi şi trei de taxi.

Citit 1075 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.