Ucigaşul vagabondului din Piaţa Mare – prins şi arestat

Ucigaşul vagabondului din Piaţa Mare – prins şi arestat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Înfuriat că a fost înjurat, brăileanul-criminal l-a omorât pe Marian Gâţă cu un cuţit al omului străzii *

Aparent nimeni nu putea da indicii cu privire la tragedia petrecută luni dimineaţa, în faţa halelor vechi din Piaţa Mare. Găsit înjunghiat mortal, printre tarabele din Piaţa Centrală, despre vagabondul Mircea Gâţă (46 de ani) se ştia că este mare amator de băutură.

Brăileanul Emil Barbu (51 de ani), ucigaşul lui Gâţă, a fost însă prins şi arestat chiar a doua zi, ne-a informat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi:

„O echipă condusă de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi l-a identificat pe suspectul de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 51 ani, din comuna Zăvoaia, judeţul Brăila, având opt clase, fără ocupaţie, cu antecedente, domiciliat fără forme legale în Galaţi”.

„Investigaţiile au arătat că duminică după-amiaza, la ora 16, deoarece omul străzii a refuzat să achite o sticlă de vin, între el şi brăilean a izbucnit scandalul”.

Urmarea este previzibilă: Barbu l-a pocnit pe vagabond cu o scândură, iar când omul străzii a început să-l înjure, brăileanul a luat un cuţit de la acesta şi l-a înjunghiat mortal în plămân.

Faţă de Emil Barbu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a dispus reţinerea pe timp de 24 ore pentru omor calificat.

Citit 2687 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.