Bucurii colorate pe strada Laminoriştilor (FOTO)

Bucurii colorate pe strada Laminoriştilor (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Cu toate eforturile de înfrumuseţare din ultimii ani, Galaţiul rămâne un oraş siderurgic, în mare parte construit pentru a asigura locuinţe celor care construiau combinatul şi, ulterior, munceau în el. Mărturie stau străzile din cea mai mare parte a cartierului Dunărea, care nu ne lasă să uităm că el a fost efectiv construit pentru siderurgişti (evident, nefiind singura zonă a oraşului cu străzi dedicate profesiilor din siderurgie, ci doar cea mai mare).

Citește și Sakura de Galați, din nou în floare pe strada Războieni

              Lalelele şi liliacul se întâlnesc la intersecţia Oltului cu Argeşului

              Grădina Paştilor, acasă la Floricel şi Floricica

              Grădina-curcubeu din Micro 21

              Farmacia cu grădină din Micro 20 (FOTO)

Aici, la parterul blocului T2 de pe strada Laminoriştilor nr. 7, "locuieşte" o grădină mică, dar foarte frumoasă şi îngrijită cu foarte multă dragoste, după cum am aflat de la o locatară a blocului, de către vecina de la parter. Şi, chiar dacă florile minunat colorate şi explozia de verde crud din jur sunt cel mai aproape de casa dumneaei, toţi vecinii din bloc se bucură de grădină, la fel şi toţi trecătorii care au răgaz o clipă să o admire. 

Continuaţi să ne citiţi, mai avem grădini minunate care îşi aşteaptă rândul să vă încânte! Şi nu uitaţi să ne scrieţi despre altele pe care le ştiţi, pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2432 ori Ultima modificare Joi, 18 Aprilie 2024 11:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro