Intersecţia Lahovary cu Domnească – nu tu verde intermitent, doar permis suspendat

Intersecţia Lahovary cu Domnească – nu tu verde intermitent, doar permis suspendat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Facem la dreapta pe culoarea roşie şi, miracol, suntem iar pietoni! *

Cine încearcă, moarte n-are. Dar nici de permis nu se mai bucură, ne asigură comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi.

Aşadar, să băgăm bine la cap: străzii Lahovary i-a crescut de câteva luni fiţa de „sens unic”, dar în nici un caz centrala arteră nu s-a altoit şi cu un verde intermitent la dreapta, pentru semaforul care dirijează circulaţia la intersecţia cu Domnească. Cu toate acestea…

„Într-adevăr, mulţi şoferi consideră că este o situaţie de verde intermitent pentru ieşirea la dreapta, pe Domnească. Cu toate acestea, verdele intermitent nu există şi nici nu va fi montat. Explicaţia este simplă: în curând va fi reluat traficul pe strada Bălcescu, iar modificarea semaforului din Lahovary nu se impune în aceste condiţii”.

„Pentru că, evident, toate semnele anterioare modificărilor vor fi repuse în vigoare. Concluzia este că şoferii care fac dreapta pe culoarea roşie a semaforului riscă ridicarea permisului de conducere”, a declarat comisarul Cojocaru.

Cum nu se poate mai clar! După cum clar este şi faptul că de pe Lahovary doar se iese, nu se şi intră – dovadă stând un mare „Interzis stânga”, montat pe Domnească, la aceeaşi intersecţie.

Eh, ce să-i faci? Când o să înţelegem şi o să memorăm mai bine regulile, iar o să se schimbe.

Citit 2777 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.