Moarte, intoxicaţii şi bătaie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Tragedii şi drame au fost, dar mai puţine faţă de weekendurile precedente * Or fi băut scandalagii tot vinul şi, rămaşi pe uscat, s-au cuminţit? * Poate, dar suntem gata să băgăm mâna în foc: cel mai târziu marţi seara vom avea dezmăţ bahic prin oraş *

Weekendul care tocmai s-a încheiat a fost, se pare, mult mai liniştit decât toate celelalte pe care vi le-am povestit, de la începutul toamnei până acum. Gălăţeni care să fi băut prea mult vor mai fi fost, dar nu în stare atât de gravă încât să aibă nevoie de Ambulanţă.

Un gălăţean s-a sinucis, iar trupul său a ajuns la morga Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Două femei au ajuns la Urgenţe după ce s-au intoxicat. Natura substanţelor ingerate urma să fie stabilită.

Tot în urgenţe a ajuns, cu Poliţie cu tot, un gălăţean de 36 de ani, care suferise un traumatism cranio-facial şi care a fost ulterior internat în secţia de Neurochirurgie. Un altul aflat într-o situaţie similară a refuzat internarea. A primit îngrijiri de specialitate şi a plecat acasă.

Nu putem decât să ne întrebăm, cu o doză de cinism pe care ne-o asumăm, de unde atâtea zile consecutive liniştite. Singura explicaţie posibilă e că gălăţenii au postit special că să se destrăbăleze mai cu spor de sărbătorile oraşului, care vor culmina în seara zilei de marţi. Alte motive plauzibile nu găsim.

Înţelegem că unora le-a stat vinul din fiert, aşa că s-au mai liniştit întrucâtva. Dar liniştea despre care vă vorbim ne spune, mai degrabă, că unii au terminat deja tot ce-au vinificat în lunile din urmă şi le-a venit mintea la cap. 

Citit 1006 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.