Festival de arte marțiale de talie mondială, la Galați (VIDEO)

Festival de arte marțiale de talie mondială, la Galați (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Galaţiul va găzdui, la începutul lunii iunie, cel mai mare eveniment de arte marțiale organizat vreodată în România

Conform lui Nicolae Mărăndici, președintele Federației Române de Karate Tradițional, vor veni la Galați zeci de participanți de elită, care, timp de patru zile, vor oferi, pe Stadionul "Oțelul", gale şi seminare de arte marțiale mixte, kickbox și K-1. Printre invitaţii de marcă aşteptaţi la Galaţi se numără Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Alexei Ignashov şi Daniel Ghiță.

Potrivit lui Cornel Mușat, fost campion mondial de karate, gala de K-1 de la Galaţi va cuprinde zece meciuri contând pentru circuitul mondial şi alte şase meciuri preliminare. În partida-vedetă a galei va lupta cunoscutul Errol Zimmerman, iar un meci pentru titlul mondial la categoria 95 kg îi va aduce faţă în faţă pe românul Bogdan Stoica şi pe japonezul Akira Jr. Vor mai urca în ring, printre alţii, Amansio Paraschiv, Stoian Koprivlenski, Claudiu Istrate, Serghei Adamchuk, Alex Filip, Mirel Drăgan, dar şi gălăţeanul Marian Lăpușneanu.

Organizatorii au precizat că vor reveni cu detalii despre punerea în vânzare a biletelor în perioada următoare. Cel mai probabil, intrarea la evenimentele necompetitive va fi gratuită.

pnl3
Citit 1619 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.