Un șofer beat "a luat la rând" mai multe mașini dintr-o parcare

Un șofer beat "a luat la rând" mai multe mașini dintr-o parcare
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Isprava, soldată cu importante pagube materiale și rănirea a două persoane, i-a aparținut unui tânăr de 22 de ani, aflat sub influența alcoolului și care nu ar fi adaptat viteza astfel încât să treacă pe lângă o coloană de autoturisme parcate fără să le atingă. Accidentul s-a petrecut la Tecuci, la primele ore ale dimineții de miercuri, 1 mai, pe principala arteră din oraș. Șoferul de 22 de ani, aflat în mașină cu un amic cu un an mai în vârstă, ar fi pierdut controlul volanului pe strada 1 Decembrie 1918 și a intrat cu viteză în două autoturisme staționate, producându-le avarii atât acestora, cât și propriei mașini. În urma impactului, atât el, cât și amicul aflat pe scaunul din dreapta au fost răniți și duși la spital pentru îngrijiri medicale. Polițiștii aveau însă să stabilească, în privința conducătorului auto, că avea o alcoolemie de 0,53 la mie în aerul expirat. Șoferul a refuzat să îi fie recoltate probe biologice pentru stabilirea concentrației reale, motiv pentru care acum este cercetat penal nu doar pentru vătămare corporală din culpă, ci și pentru refuz de recoltare a probelor biologice.

Citit 2516 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Mai 2024 17:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro