Patru seri, patru reprezentaţii interesante la Teatrul Dramatic "Fani Tardini"

Patru seri, patru reprezentaţii interesante la Teatrul Dramatic "Fani Tardini"
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" invită publicul la reprezentațiile programate la sfârșitul acestei săptămâni, când pe scena gălățeană se vor juca patru spectacole foarte interesante

Seria evenimentelor va debuta joi, 30 mai, de la ora 19.00, în Sala Studio, cu  spectacolul de licență al Promoției 2024 a Facultății de Arte din cadrul Universității "Dunărea de Jos" Galați, clasa conf. univ. dr. Florin Toma, intitulat "Ultima zi de școală", de Chiara Boscaro și Marco di Stefano, în traducerea conf. univ. dr. Ioana Visalon.

Vineri, 31 mai, de la ora 19.00, în Sala Mare (cu public pe gradene), este programată o nouă reprezentație a spectacolului "Angajați-mă!", creație colectivă cu inserții din "Oleanna" de David Mamet, "Hamlet" de W. Shakespeare și "Pescărușul" de A.P. Cehov, susţinută de actorii Ama Beschieru și Robert Ioan, ambii laureați ai Marelui Premiu "Ştefan Iordache" la Gala Tânărului Actor "HOP" 2023.

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 19.00, și duminică, 2 iunie, de la ora 19.00, pe scena gălățeană, în Sala Mare, se va juca spectacolul "Desculț în parc", de Neil Simon, regia Laura Moldovan, scenografia Cristian Marin, traducere Monica Anastase.

În piesa dramaturgului american, dialogurile ingenioase prind viață datorită personajelor bine conturate, interpretate cu măiestrie de actorii aleși de regizoarea Laura Moldovan și care fac spectacolul captivant și distractiv, ca o pauză relaxantă și o privire amuzantă asupra diverselor provocări ale vieții de cuplu. Cu o montare unică în România, comedia lui Neil Simon are la Galaţi două distribuții distincte. Sâmbătă, 1 iunie, publicul îi va putea vedea pe scenă pe Ama Beschieru, Robert Ioan, Petronela Buda, Cristian Gheorghe, Ionuț Moldoveanu și Vlad Ajder, iar duminică, 2 iunie, vor juca Flavia Călin, Ciprian Brașoveanu, Ana Maria Ciucanu, Cristian Gheorghe, Vlad Ajder şi Ionuț Moldoveanu.

Citit 1302 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 11:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.