UPDATE: Adolescenta gălățeancă dispărută de la școală, găsită la 700 de kilometri
Foto: IPJ Galați.

UPDATE: Adolescenta gălățeancă dispărută de la școală, găsită la 700 de kilometri
Evaluaţi acest articol
(36 voturi)

UPDATE ora 16,50: Eleva dată dispărută de tatăl ei a fost găsită la celălalt capăt de țară, mai exact în județul Caraș-Severin, în casa unui băiat cu doi ani mai mare. Gălățeanca, în vârstă de 15 ani, a plecat vineri de la școală, și-a cumpărat bilet de tren și a plecat până în localitatea Anina, ca să își întâlnească ”iubitul” virtual, pe care îl cunoscuse pe o rețea de socializare.

Timp de mai bine de 12 ore, a fost căutată de poliție, oamenii legii de la IPJ Caraș-Severin fiind cei care au confirmat depistarea minorei din Galați.

”Minora dispărută a fost localizată și depistată în localitatea Anina, din județul Caraș Severin, la domiciliul unui tânăr de 17 ani. Verificările efectuate au arătat că, după terminarea orelor de curs, minora s-ar deplasat la gara CFR Galați. Acolo, și-ar fi achiziționat un bilet de tren și ar fi călătorit până la București. Din Gara de Nord, ar fi luat un alt tren către municipiul Caransebeș, apoi și-ar fi continuat drumul cu autobuze locale către Reșița și, în final, către Anina. Minora a declarat că nu a fost victima niciunei infracțiuni și că a plecat voluntar la prietenul ei, cunoscut pe rețelele de socializare. În prezent, ea a fost plasată într-un centru de primire minori din municipiul Reșița, unde urmează să fie preluată de membrii familiei”, a transmis IPJ Galați în urmă cu puțin timp. 


Poliția din Galați caută de mai bine de 12 ore o fată din municipiu, despre care tatăl acesteia a semnalat faptul că ar fi plecat de la școala unde învață și nu a mai revenit nici la uitatea de învățământ, nici acasă.

Părintele a mers la Secția 5 Poliție în cursul serii de vineri, orele 20,30, reclamând faptul că fiica sa, Adriana Renata Țindor, în vârstă de 15 ani, plecase în aceeași zi, în jurul orelor 12,00, de la Școala nr, 20, și timp de opt ore nimeni nu a mai știut nimic de ea. 

”Minora are înălțimea de 160 de cm., aproximativ 55 de kg, iar la momentul plecării, era îmbrăcată cu bluza de trening de culoare albastră, blugi tăiați în genunchi de culoare neagră, adidași și un ghiozdan de culoare negru cu roșu. Polițiștii efectuează verificări pentru identificarea minorei fiind alertate toate unitățile de poliție din cadrul IPJ Galați”, a informat IPJ Galați în cursul dimineții de sâmbătă, 15 iunie. 

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării adolescentei sunt rugate să anunțe poliția sau să sune la 112.

Citit 12166 ori Ultima modificare Joi, 20 Iunie 2024 18:09

3 comentarii

 • postat de Dumi
  Duminică, 16 Iunie 2024 11:55
  5.13.147.***
  Avand telefonul la ea, in retea, localizarea a fost probabil o operatie mult usurata...
  3
  17
 • postat de ICTosca
  Duminică, 16 Iunie 2024 09:08
  5.13.164.***
  "Mult zgomot pentru nimic"-vorba batranului Will...Urmatoarea deplasare va fi probabil in Spania, unde va pleca"voluntar" cu noul ei viitor "sot" pentru care va presta diferite "servicii"...
  3
  32
 • postat de Levis Tolstoi
  Sâmbătă, 15 Iunie 2024 20:30
  89.137.136.***
  Ne dădeam seama din poză.
  5
  44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.