Instructor auto, la Reanimare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Domnul Manole (56 de ani), din Drăgăneşti, aflat acum în Reanimarea Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, a fost zilele trecute victima unui accident rutier. Până aici, nimic ieşit din comun. Povestea omului nostru nu este însă una banală.

E instructor auto, iar maşina-şcoală în care se afla se întorcea dinspre Iveşti. La volan nu se afla el, ci o elevă de-a sa, aflată în timpul unei ore de condus.

Instructorul îşi aminteşte că pe contrasens circula,  regulamentar, un tir. Neregulamentar s-a comportat, se pare, şoferul unui Volkswagen care venea din spatele maşinii-şcoală. Potrivit instructorului, acesta a accelerat şi a încercat să depăşească printre maşina-şcoală şi tir (deci pe linia continuă, probabil).

A acroşat maşina-şcoală, eleva de la volan s-a speriat şi a scăpat autoturismul în nişte copaci. Ea a scăpat teafără, ceea ce nu se poate spune şi despre instructor. Nu degeaba are locul din dreapta o denumire atât de nefastă!

La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD, iar domnul Manole a fost transportat de urgenţă la Galaţi şi operat. Acum e vesel şi spune că abia aşteaptă să-l lase medicii acasă şi să se poată întoarce la treabă. Ce dacă a ajuns în Reanimare? Acesta nu e un motiv suficient să te laşi de meseria pe care o iubeşti!

„Fă ce spune popa, nu ce face popa! Această afirmaţie a poporului român aplicată, din fericire, numai unei mici părţi a clerului se aplică şi conducerii auto. În Reanimarea Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi a fost internat un domn care este instructor auto. În această calitate, n-a reuşit să evite un accident”.

„A ajuns acum să lupte pentru viaţă în Reanimările foarte puţin dotate ale României”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 1025 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.