UPDATE. Restaurantul Wolves, redeschis de Protecția Consumatorilor (FOTO și VIDEO)

UPDATE. Restaurantul Wolves, redeschis de Protecția Consumatorilor (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Update: În cursul zilei de vineri, 21 iunie, comisarii CJPC Galați au efectuat recontrol la restaurantul Wolves și au constatat remedierea deficiențelor. Drept urmare, restaurantul a fost redeschis, anunță CJPC Galați.


Restaurantul "Wolves" din complexul Țiglina I, aparținând societății Aledra Flatdesign SRL, a fost amendat și închis temporar în urma neregulilor descoperite la un control efectuat, miercuri, 19 iunie, de Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Galați.

Comisarii CJPC Galați au aplicat două amenzi contravenționale, în valoare de 13.000 de lei, două avertismente, precum și propunerea măsurii de încetare a practicii comerciale incorecte. S-au oprit definitiv de la utilizarea în prepararea hranei circa 20 kg de materii prime şi semipreparate alimentare și s-a oprit temporar prestarea serviciilor de alimentație publică, până la remedierea tuturor neregulilor.

Conform CJPC Galați, comisarii au constatat condiții de păstrare a produselor alimentare total neigienizate, spații de lucru, paviment şi frigidere neigienizate, gresie și faianță sparte, precum și utilizarea unor materii prime cu data-limită de consum depășită, cu miros înțepător sau la care nu existau elemente de caracterizare și identificare.

S-au găsit insecte vii în spațiile de lucru și de depozitare, precum și insecte moarte în frigiderul pentru materia primă.

De asemenea, s-a constatat neafișarea informațiilor privind substanțele alergene conținute în produsele preparate, precum şi a valorilor nutriționale, dar și utilizarea unor practici comerciale incorecte, prin folosirea unui preparat pe bază de grăsimi vegetale în loc de smântână, așa cum era menționat în meniu.

 

Media

Citit 5632 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 15:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro