Moartea loveşte pe Drumul Naţional 25

Moartea loveşte pe Drumul Naţional 25
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Orbit de farurile maşinilor venite pe contrasens, şoferul unui Volkswagen nu l-a mai putut vedea pe Toader Stan. Bărbatul de 43 de ani, din Şendreni, mergea aproape de mijlocul Drumului Naţional 25 - în zona din afara localităţii gălăţene Braniştea -, martorii spunând că părea băut.

Din nefericire, imprudenţa pietonului a făcut ca acesta să devină a doua victimă a lunii decembrie, în decurs de doar trei zile.

Comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „Sâmbătă seara, la ora 19,30, pe Drumul Naţional 25, în apropiere de Braniştea, Adrian Rarincă, în vârstă de 23 de ani, din Condrea, comuna Umbrăreşti, venea cu Volkswagenul GL 79 MIV spre Galaţi”.

„Din contrasens, maşinile rulau cu farurile aprinse, fapt care a făcut imposibil ca şoferul Volkswagenului să îl vadă pe Toader Stan, de 43 de ani, din Şendreni, care mergea pe jos neregulamentar, la o distanţă de un metru de acostament. Şoferul nu l-a putut evita, iar bărbatul de 43 de ani a fost accidentat mortal”.

După teribilul accident rutier de joi seara, când un angajat al Finanţelor gălăţene şi-a pierdut viaţa după ce Skoda Fabia în care se afla a fost violent izbită de un Renault Megane, tristul eveniment rutier de sâmbătă încheie o săptămână a morţii în judeţul nostru.

Citit 1752 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.